jueves, 29 de octubre de 2009

A Peu de Pàgina 29/10/09


El Jordi Rius ens porta una setmana més una selecció de les moltes novetats editorials, aquesta setmana parlem de El pibe que arruïnava les fotos d'Hernan Casciari, una emocionant novel·la autobiogràfica sobre la memòria de les petites coses a les dues bandes de l'oceà. També ens parla del llibre Pan de Xavier Barriga, recordeu el sabor inconfusible del pa acabat de fer?... i per últim una mica de misteri amb Per 13 raons de Jay Asher.

El Carajillo 28/10/09


Hem anat a esmorzar com cada dimecres al bar El Carajillo, avui parlavem de la corrupció amb tot el rigor de les converses de bar

WWW...... 27/10/09


Avui l'Arnau ens porta un videoclub OnLine i un bloc carregat de sàtira política i d'ironia. Recordeu que la secció WWW. té el seu propi bloc on hi trobareu més informació.

Resum del "Sense Fronteres" d'avui dijous, 29 d'octubre


Aquest matí, Raquel Colomina ens ha explicat una bona manera de passar el cap de setmana. Ofertes a balnearis a partir de 40 €! I també ens ha indicat bones ofertes per viatjar 8 o 10 dies a Tunez. Trobareu més informació a la pàgina www.tma-viajes.com i, ben aviat, podreu escoltar la secció en diferit!! Estem treballant perquè això pugui ser ben aviat...

martes, 27 de octubre de 2009

Dos x Tres, el programa matinal de Ràdio Castellar

Benvinguts i benvingudes!!!! Aquest és el blog del programa Dos x Tres de Ràdio Castellar, que s'emet cada dia de 9 a 12 hores, a la 90.1 FM. Si ens voleu escoltar, podeu connectar amb nosaltres a través de la ràdio online, a www.radiocastellar.cat. També ens podeu seguir en directe des de poblacions properes a Castellar del Vàllès. Ah! Per cert, som en Salva Solé i la Marina Antúnez. Aquí hi trobaràs l'extracte de totes les seccions que hem emès fins ara. Esperem les vostres aportacions! Animeu-vos!!!