jueves, 3 de diciembre de 2009

A Peu de Pàgina 03-12-2009





Avui el Jordi ens porta força novetats, i una sorpresa, tenim concurs! sortegem l'últim premi planeta, que com ho heu de fer? doncs ens escriviu un correu a: apeudepagina2x3@gmail.com i ens responeu quí és l'autor/a que va guanyar l'última edició del premi planeta? també podeu anar a la llibreria Espai Lector Nobel - al carrer Sala Boadella 10 - on hi trobareu una bústia per dipositar la vostra resposta, no us oblideu de facilitar-nos el nom i cognom i un telèfon de contacte; entre totes les respostes rebudes realitzarem un sorteig el proper 22 de desembre a la mateixa llibreria.
Doncs bé aquesta setmana si que podem escoltar el Jordi i per tant us deixem que esbrineu vosaltres mateixos les últimes novetats que destaquem.

L'estrena 03-12-09



Demà és dia d'estrenes a les cartelleres de tot el pais i com cada dijous de del 2x3 us volem recomanar una de les moltes estrenes que hi ha. Avui és el torn de In the loop dirigida per Armando Iannucci és una comèdia britànica escrita a tres mans i "reescrita" al plató pels mateixos actors que ens dóna com a resultat una història que ens explica la manera més estúpida d'iniciar una guerra basant-se en informacions que realment ningú té, segons la crítica aquest film neix de la influència de sèries com El ala oeste de la casa blanca i Sí, Ministre fent d'ella una comèdia desenfrenada, amb la càmera a la mà perseguint als actors sense deixar-los respirar i amb dialegs inesperats i absurts.
Espero que la disfruteu.

Sense Fronteres, 03/12/09



La Raquel Colomina ens ha parlat d'un fantàstic hotel de Gran Valira. Es tracta d'un iglú adaptat amb allotjament i tota mena de serveis... fins i tot un spa i sauna!

miércoles, 2 de diciembre de 2009

El Prestatge, 02/12/09



. La Mireia Sans ens parla d'un dels 3 llibres de Zadie Smith, "Sobre la bellesa". Sense dubte, una gran novel·lista.

martes, 1 de diciembre de 2009




Trobareu tota la informació de l'espai aquí

TDTELE, amb Carles Díaz 01/12/09



Amb el Carles Díaz hem parlat dels programes que estan a punt de començar a les diferents cadenes estatals i autonòmiques de cara al gener. Escolteu-nos i ho descobrireu!

lunes, 30 de noviembre de 2009

El videoclub 30-11-09



Avui més que recomanar-vos us recordem un gran clàssic de 1991, una pel·lícula que va sentar les bases del thriller modern, El Silencio de los Corderos va suposar un abans i un després en el gènere a part de mostrar-nos un genial Anthony Hopkins en el paper d'Annibal Lecter i una gran Jodie Foster en el paper de la "novata" que perseguia un misteriós assassí en sèrie amb l'ajuda d'aquest assassí sense escrúpols que representava Hopkins. No cal dir res més, guanyadora de cinc Oscars - pel·lícula, actor, actriu, guió adaptat i director. - És d'aquelles pel·lícules que no cal recomanar si no recordar i és el que hem volgut fer avui.

Mediterrània al plat. El vi 30/11/09



. Avui hem parlat amb Miquel Palau, enòleg del Celler Abadal. Ens ha explicat coses molt interessants sobre el món del ví... un món infinit...