viernes, 6 de noviembre de 2009

L'Ou i la Gallina, 06/11/09




A la secció L'Ou i la Gallina hem parlat amb l'Esteve, de la carnisseria Prat Torras. Ens ha explicat els plats cuinats que han preparat pel cap de setmana. Una delícia!!! Si voleu comentar la seva secció o donar-nos les vostres idees podeu fer el vostre comentari aquí a sota. A l'apartat Comentaris. Segur que l'Esteve estarà content de llegir-vos. Bon cap de setmana!

jueves, 5 de noviembre de 2009

A Peu de Pàgina 05-11-09



Una setmana més el Jordi Rius ens acosta les novetats editorials més destacades, avui ha arribat carregat de títols, el primer del què parlem és Dones de Primera de Sílvia Cóppulo, Un repàs per 47 vides exepcionals de dones, un llibre força interessant que ens mostra les dificultats profesionals o no en que s'han trobat les 47 grans dones que entrevista Sílvia Cóppulo. També hem parlat de l'últim llibre de John Boyne La Casa del Despropòsit, l'autor d'El nen amb el pijama a ratlles fa un pas endavant en la seva carrera literaria, això diu ell, per explicar-nos la història d'un ancià que visita la seva dona malalta en un hospital mentre ens condueix pels seus records de quan estava al servei de l'ultim Tsar de Rússia.

Encara en tenim més, un altre novetat és Una Vida Enmig del Poble de Pere Casaldàliga i que és una edició especial ón es recull els diaris de Casaldàliga i que inclou un DVD amb el reportatge Militant de l'Esperança. Un altre llibre de memòries però en un tò diferent és Memòries d'un President Blaugrana en Temps Difícils d'Agustí Montal. I per si no en tenieu prou un llibre de relats de viatges de la mà de Joan B. Campos: El Món en Dotze Postals tota una proposta suggestiva per ampliar la mirada sobre el món.

En fí un grapat de llibres per tots els gustos.



L'estrena de la setmana

Com cada dijous us recomanem una de les estrenes que hi ha demà a les cartelleres de tot l'estat, en aquesta ocasió es tracta de la pel·lícula Eloïse dirigida per Jesús Garay i amb guió de Cristina Moncunill.

Carajillo 04-11-09


Un dimecres més esmorzem plegats al Carajillo, opinem dels aficionats a opinar amb el rigor cinetífic d'un expert.

Sense Fronteres, 05/11/09



miércoles, 4 de noviembre de 2009

martes, 3 de noviembre de 2009

WWW......


Aquesta setmana l'Arnau ens porta una web on trobarem recursos per apendre o perfeccionar l'escriptura en format periodístic onLine, a més aquesta setmana no parlem d'un blog sino d'un videoblog, en concret el del reconegut cineasta Jonas Mekas que no te cap tipus de desperdici.

La TDTele, amb Carles Díaz 03-11-09



lunes, 2 de noviembre de 2009

El Videoclub

Avui al Videoclub us recomanem un clàssic del 1971 dirigit per Luchino Visconti, Muerte en Venecia.

La Solució 02/11/09