viernes, 27 de noviembre de 2009

L'estrena 25-11-09



Aquesta setman us volem recomanar la última pel·licula de Ken Loach, Buscando a Eric s'endinsa en el registre típic de Loach però des de la vesant còmica, una història de la classe obrera Britànica i els seus problemes per tirar endavant que bé podria ser un drama i que Loach, acertadament, s'ho mira amb un prisma còmic amb la seguretat que dóna tenir un dels grans ídols del futbol com a protagonista.

A peu de Pàgina 25-11-09


Una setmana més ens quedem sense poder escoltar la veu del Jordi en el blog, de totes maneres us explicarem com sempre quines són les novetats editorials que ens ha destacat aquesta setmana.

Hem començat parlant de cuina amb el llibre 1.100 recetas tradicionales para todos los gustos i bolsillo de Martín Berasategui, un llibre on no trobarem ingredients estranys ni maneres de cuinar absurdes. Que s'ha realitzat des del sentit comú i les ganes de menjar bé.
Continuem emb un llibre.... podríem dir curiós, escrit per un nen de 8 anys i que ens recomana, bé recomana als infants com tractar a les noies, Alec Graven ho fa a Com Parlar a les Noies, un llibre escrit com a treball de classe i que ha acabat travessant l'àtlantic per ser publicat per Edicions 62.
El següent llibre del que parlem es titula Vint-i-cinc anys i un dia. Reflexions d'un advocat penalista de Carles Monguilod que és l'advocat que ha defensat, entre altres, les causes de Javier Cercas, M. Àngels Feliu o Juan José Moreno Cuenca - el Vaquilla -, ha decidit posar els records dels seus 25 anys de carrera per escrit.
I acabem amb el que serà un dels supervendes d'aquesta tardor, es tracta d'Ángeles Caso i el seu llibre Contra el viento que ens explica la història de Sâo, una nena que decideix construir-se una vida millor a Europa. Després d'apendre a aixecar-se una i altra vegada trobarà una amistat nova amb una dona espanyola que s'ofega amb les seves inseguretats. Sâo li tornarà les ganes de viure i juntes construiran un vincle indestructible que les farà encara més fortes.
Bé i per aquesta setmana ja n'hi ha prou, la setmana que ve hi tornem.

L'Ou i la Gallina, 27/11/09




La peixeteria Carme Pi del Mercat de Castellar ens explica quin són els peixos a més bon preu i ens recomana una recepta de brochette de peix!

miércoles, 25 de noviembre de 2009

Carajillo 25-11-09




Avui parlem, amb el cambrer més despistat de Castellar, d'estafes, li han encolomat un bitllet de cinc fals, però això no és greu, el greu és que estava imprès per una cara només!

El Prestatge, 25/11/09




La Mireia Sans ens ha parlat d'un llibre preciós: Balzac i la petita modista xinesa. Comenteu-lo si us ve de gust!!!

martes, 24 de noviembre de 2009

TDTele amb Carles Díaz, 24/11/09



.
En Carles Díaz ens apropa l'actualitat de la televisió

www.... 24-11-09





Avui la cosa va de natura, l'Arnau ens porta www.ecologismo.com un web amb recomanacions i activitats diverses així com una secció amb diferents noticies del món de l'ecologisme, i el blog de cada setmana avui ens acosta un blog sobre animals, també amb secció de diferents activitats.

lunes, 23 de noviembre de 2009

El Videoclub 23-11-09



Aquesta setmana us recomanem el què podriem dir que és un clàssic modern, dirigida per Jean Pierre Jeunet Amelie és una pel·licula amb una estètica i una fotografia que ens fa sentir que estem mirant un conte. De fet la narració i el guió en si ja tenen un aire de conte. Una bona pel·lícula que us volem recordar des del 2X3.

La Solució, 22/11/09




En Jordi Rius ens explica la seva Solució per treure taques de tot tipus. Capítol 3.