viernes, 11 de diciembre de 2009





Avui el Jordi ens recomana quatre novetats editorials: La cenicienta que no quería comer perdices de Núnila López amb il·lustracions de Myriam Cameros, és el conte que desmonta tots els contes que ens han explicat, són veritat aquests finals feliços?
El següent títol és Punyeta! Consells d'una àvia als seus néts de Pilarín Bayés, la famosa il·lustradora escriu, per primera vegada, un llibre amb més lletra que dibuixos.
Londres Nevat és el llibre més compacte, madur i profund de Jordi Llavina. Són sis contes d'hivern. Sis fragments de vida que no es tornaran a repetir.
I finalment la solució als milers de pares lectors que es troben amb els llibres pintats, Guixa que guixaràs. Un llibre per guixar a cada pàgina gentilessa d'Hervé Tullet.
I per avui ja en tenim prou, si voleu saber-ne més apreteu el play.

jueves, 10 de diciembre de 2009

L'estrena 10-12-09



Avui us volem recomanar aquesta producció a mig camí entre Espanya i l'Uruguay. Mal dia para pescar està dirigida per Álvaro Brechner i és l'adaptació del llibre Jacob y el otro de Juan Carlos Onetti i ens explica la història d'un àntic mànager de lluita lliure que recorre l'Uruguay muntant combats d'aquesta disciplina amb el seu representat, un vell ex campió del món. Però el peculiarviatge del peculiar dup rebrà un estrany i inesperat revés... Amb un clima de western que alterna moments de drama amb comèdia, Mal Día Para Pescar és una fàbula sobre l'home, sobre el que creu i el que vol creure.




Remeis casolans.... coneixem els èxits però no els errors, van provar de fumar-se el cafè avans de descobrir que s'havia d'infusionar? aquesta és la pregunta que ens fem avui amb el cambrer més entranyable de tot Castellar

lunes, 7 de diciembre de 2009

El Videoclub 07/12/09



Avui al videoclub un altre clàssic d'aquests moderns, Reservoir Dogs s'estrenava el 1992 i esdevenia una de les millors opera prima dels últims anys i els següents així com una de les millors produccions independents des de feia molts anys, és una pel·lícula de Quentin Tarantino que ens explica la història d'un grup organitzat per sis personatges desconeguts entre ells i amb noms ficticis que atraquen una empresa per endur-se uns diamants, però just avans que
soni l'alarma ja estan rodejats per la policia, alguns moren en l'assalt però la majoria es troba al lloc conviungut on començarem a descubrir l'entremat de la història i on ningú estarà lliure de sospita. És un thriller violent pràcticament sense acció, una trama apasionant amb diàlegs innovadors i plens d'enginy, una banda sonara perfecte i una posada en escena calculada; tot això molt ben organitzat amb una concepció temporal molt diferent al que s'havia vist fins llavors. Un film genial que des del 2x3 us volíem recordar aquest dilluns.