jueves, 24 de diciembre de 2009

martes, 22 de diciembre de 2009

El Videoclub 22-12-09



Avui us volem recomanar aquest film de Brad Anderson i protagonitzada per Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, Aitana Sánchez-Gijón. El Maquinista ens narra la història de Trevor Reznik, un noi deteriorat físicament i psicològica per culpa d'un insomni que el manté sense dormir des de ja fa un any i això li provoca paranoia i desconfiança envers la gent, se sent amenaçat arran d'un accident laboral, però quant més investiga menys vol saber. Bon thriller amb un gran paper de Christian Bale.

A Peu de Pàgina 18-12-09




Avui el Jordi ens ha portat força novetats, hem parlat del nou llibre de Gaspar Hernández L'ofici de viure bé, que podríem resumir com a eïnes útils pel benestar emocional. També hem tingut un moment per la poesia amb el nou llibre de Jaume Busquet; i contes ni més ni menys que de Joan Barril que ha publicat 201 contes corrents. I per finalitzar dos llibres que ens parlen d'Àfrica de diferents maneres, el primer de Jordi Llompart, Viatge màgic a l'Àfrica, ens trasllada el film homònim al paper i el segon, Un león llamado Cristian, és una curiosa història de dos nois que van criar un lleó fins que va començar a crèixer i el van haver de deixar en llibertat i...




Avui parlem d'això que anomenen "art" abstracte, només li hem trobat un sentit: blanquejar diners. Apa aquí teniu una altra conversa "tabernera".