jueves, 17 de diciembre de 2009

L'Estrena 17-12-09



Avui us volem recomanar Avatar, la nova pel·lícula de James Cameron, més enllà del seu argument, amb el que podríem trobar coincidències amb la terrible colonització del continent Americà, que ens pot agradar més o menys, Avatar és una pel·lícula de ciència ficció que fa un pas més enllà en l'estètica, la fotografia, els efectes i la concepció del setè art proposant una nova manera de fer cinma, una d'aquelles pel·lícules que s'han de veure al cine amb una gran bossa de crispetes.

miércoles, 16 de diciembre de 2009

16/12/09 El Prestatge



El Prestatge de la Mireia Sans ens porta avui a parlar del llibre Memòries d'una Geisha, d'arthur Golden. Discutim sobre el llibre, però també sobre la denúncia que la suposada protagonista va fer contra l'autor i apuntem els punts febles de la versió cinematogràfica. No us ho perdeu! Podeu opinar aquí sota mateix.

martes, 15 de diciembre de 2009

El Videoclub 15-12-09



Avui us volem recordar una de les grans pel·lícules dels 90, escrita, dirigida i protagonitzada per Roberto Benigni La Vida es Bella és una història preciosa on la tendressa, el somriure i la tragèdia s'emboliquen en una pel·lícula absolutament imprescindible. D'ella han dit: "Entrañable relat. Amb creativitat desbordant, Benigni dirigeix, escriu i protagonitza la pel·lícula italiana més important de la dècada." "Màgica comèdia dramàtica. Una història sobre la superació personal i el poder de la imaginació en la millor tradició chapliniana. Exel·lent."

La TDTele, 15/12/09



El Carles Díaz ens parla del què fan ho han deixat de fer a la Tele!!!! Amb TDT però encara amb sense, també!!! No us ho podeu perdre.