jueves, 21 de enero de 2010





Aquesta setmana el Jordi ens ha portat tres novel·les. La primera d’elles és Las ciegas Hormigas de Ramiro Pinilla que arrenca amb un temporal sacsejant la costa cantàbrica arran del qual un vaixell carregat de carbó és arrossegat contra els penyasegats de Getxo, a partir d’aquí tothom es llença a una frenètica cursa per agafar el preuat or negre, però enmig de la tormenta fa la seva aparició la tragèdia... un relat que es reeditat i que promet molt, en el seu moment va ser premi nadal del 1961.

La segona proposta d’avui, Has marxat sense avisar de Lluis Olivan, ens posa en la pell de la Berta – la narradora – que roba les paraules al pare mort per convertir el passat familiar en una sèrie de relats mitològics en el sí dels quals la realitat, la memòria i la invenció es confonen.

I ja per acabar tenim La Mari de Blanca de la Torre, una novel·la basada en la sèrie homònima que va emetre Televisió de Catalunya.




Avui mentre feiem el carajillo em tingut una conversa força interessant sobre la nova llei del tabac i el nostre cambrer no s’ha quedat gaire tranquil.

lunes, 18 de enero de 2010

El Videoclub 18-01-10



Avui us volem recomanar un film que parla de lladres de diamants, de combats clandestins i de màfies, Snacht (cerdos y diamantes) està dirigida per Guy Ritchie y protagonitzada per Benicio del Toro, Jason Statham i un estelar Brad Pitt, una pel·licula amb molt d'humor negre i també violenta, amb una direcció fotogràfica i un guió de ritme frenètic. Una bona estona per no desenganxar-se del sofa.