viernes, 20 de noviembre de 2009

A Peu de Pàgina 19-11-09

Avui no us podem oferir l'audio de la secció però igualment si que us explicarem tot el que ens ha destacat el Jordi de les moltes novetats editorials, però comencem pel principi, no és una novetat editorial en sí però el primer del que parlem és un estoig amb la triologia completa de Millenium editat per Columna edicions, una oportunitat per comprar els tres volums d'una sola vegada.
Continuem amb una nova edició del llibre Serrallonga que incorpora un opuscle amb un itinerari entre Viladrau i Santa Coloma de Farners amb textos il·lustrats de cada localitat, tot això sota el segell d'Edicions 62.
Contínuem amb una sàtira política titulada Aristóteles y un armadillo van a Washington de Thomas Cathcart y Daniel Klein, dos autors que ja havien treballat junts. Aquesta vegada l'objecte de les seves bromes és la política des de Gengis Khan a George W. Bush els autors utilitzen cites textuals i documents per explicar al lector que en política hi ha molts escarafalls i poca txitxa; després d'això els polítics haurien de pensar una mica abans de parlar.
I ja per acabar un llibre sobre animals escrit per un veterinari que parla d'una adolescent amb sobre pes enamorada d'un pollastre, d'un gat vell i castrat que intenta emancipar-se de la dona que l'esclavitza. Daniel Martínez Puig que és veterinari, utilitza la seva experiència professional, però també la seva imaginació desbordant per escriure uns contes que, de fet, parlen de les relacions humanes i les seves patologies variades a Animals Impossibles.
Per aquesta setmana ja en tenim prou però la setmana que ve n'hi haurà més i de segur que també us oferirem l'audio de la secció.

Fires i festes, 20/11/09


FIRA DE LA MONGETA DEL GANXET I EL CIGRÓ (MOLLET DEL VALLÈS - VALLÈS ORIENTAL)
Si voleu anar a una bona fira no us perdeu la Fira de la mongeta del ganxet i el cigró. Aquest cap de setmana, a Gallecs - Mollet del Vallès (Vallès occidental). Hi haurà degustació de productes i venda!!!

jueves, 19 de noviembre de 2009

L'estrena 19-11-09



Aquest divendres d'entre totes les estrenes us volem recomanar aquesta comèdia romàntica de Sam Mendes i que ens explica la història d'una parella que entra en crisi existencial tan bon punt descobreixen que han de ser pares, a partir d'aquest moment emprenen un viatge per trobar el lloc ideal on fer creixer les seves arrels.

miércoles, 18 de noviembre de 2009

Sense Fronteres, 19/11/09




La Raquel Colomina ens parla del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló que se celebra aquest cap de setmana.

El Prestatge, 18/11/09




La Mireia Sans ens va parlar del llibre "Música per Camaleons" de Truman Capote. Descobrirem que era molt amic de Marilyn Monroe!

martes, 17 de noviembre de 2009

WWW.... 17-11-09





Aquesta setmana l'Arnau ens recomana dues adreçes web més per apuntar-nos als marcadors del navegador, la primera www.sindinero.org és un web que lluita contra el consumisme compulsiu i ens dóna recursos i recomanacions de com trobar oci, viatges i molt més sense haver de gastar desmesuradament.
I el blog de rigor de cada setmana ens acosta de manera diferent i més propera a l'Eduard Punset amb un bloc de reflexions pròpies i amb algun dels seus articles, www.eduardpunset.es

TDTele amb Carles Díaz. 17/11/09




Com sempre, ens posem al dia del què passa a la televisió. Allò que podrem veure els propers mesos i allò que ja ha deixat d'emetre's. També tenim un lloc pel record televisiu.

lunes, 16 de noviembre de 2009

El Videoclub 16-11-09



Aquesta setmana us recomanem aquesta magistral pel·lícula de Stanley Kubrick sobre el Vietnam, La Chaqueta Metalica publicada el 1987 és una de les grans pel·lícules bèl·liques en que retrata l'entrenament inhumà de l'escola militar i també la crueltat de la guerra, una obra mestra del gènere que no deixa indiferent i que és un manifest antimilitar i antibelicista.

domingo, 15 de noviembre de 2009

Mediterrània al plat. El pa 16/11/09




Xavier Barriga: Diuen que és el Ferran Adrià del Pa. Ha publicat un llibre "PAN" on s'expliquen i es mostren els processos per elaborar el pa a casa. Hi ha fotografies impressionants. Avui hem parlat amb ell, així com també hem fet referència a les propietats del pa i a la necessitat de menjar-nos en una dieta equilibrada i sana.