jueves, 12 de noviembre de 2009





Una setmana més el Jordi Rius ens recomana alguna de les moltes novetats editorials de l'estat; aquesta vegada ens acosta cinc llibres molt interessants. Si puguessiu tornar enrere per canviar les coses de que us penediu ho farieu? Aquesta és la pregunta que ens vol plantejar El Mejor Regalo de Glenn Beck.
Fín es la primera novel·la de David Monteagudo i promet molt, novel·la d'atmosfera tèrbola amb certa filiació buñuelesca, exel·lents el·lipsis i fèrtils misteris.
Contínuem amb més novel·la ara ja amb un autor consagrat com és Haruki Murakami que l'editorial Empúries edita una de les seves primeres novel·les en català, Despietat Pais de les meravelles i la fí del món és el títol amb el que Murakami va començar a ser reconegut internacionalment.
I finalment torna l'autora de la Maternitat d'Elna per continuar rebuscant en la memòria hitòrica oral; En aquesta ocasió Assumpta Montellà amb el seu Contrabandistes de la llibertat ens parla dels passadors que eren quí s'encarregaven d'ajudar a traspassar la frontera pels pirineus en plena guerra civil i més tard en la segona Gran Guerra.
En fí un altre grapat de llibres per posar a la llista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario